Excite

Een goedkope overnachting in Rotterdam

Een goedkope overnachting in Rotterdam heb je op internet zo gevonden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en daarnaast kun je in alle rust de oordelen van eerdere gasten doornemen. De voor jou meest voordelige optie kun bovendien direct boeken!

Rotterdam: havenstad en meer

Rotterdam ligt in de provincie Zuid-Holland en is qua oppervlakte de grootste stad van Nederland. Dit komt mede door het langgerekte havengebied. Maar Rotterdam heeft meer te bieden dan een tour met de Spido door dit gebied. Bezoek bijvoorbeeld eens een van de befaamde musea en kunstwerken. Een blik vanuit de Euromast op de skyline van Rotterdam is tevens onvergetelijk. Daarnaast kent deze stad veel gezellige en moderne eetgelegenheden waar je kunt genieten van allerlei (internationale) gerechten.

Goedkope hotels in Rotterdam

Op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station is het Hotel Bienvenue gevestigd. Je bent zo in een mum van tijd in vrijwel ieder deel van de stad. De meeste kamers van dit hotel zijn bovendien standaard voorzien van onder meer een radio en een eigen badkamer.

Het Eden Savoy Hotel Rotterdam is ideaal gelegen in het stadscentrum. Deze accommodatie beschikt over 94 ruime kamers die zijn voorzien van diverse moderne faciliteiten. Tevens is er in dit hotel een bar te vinden waar je onder genot van een drankje kunt bijkomen van een enerverende dag in Rotterdam.

Middenin de binnenstad van deze Zuid-Hollandse binnenstad is het NH Atalanta Rotterdam te vinden. De dag kun je hier beginnen met een ontbijt op het dakterras van het hotel. Dit terras biedt bovendien een prachtig uitzicht op de Coolsingel en de Erasmusbrug. De hotelkamers zijn onder meer voorzien van een eigen badkamer en gratis draadloos internet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020