Excite

Budgetvriendelijk: goedkope stedentrip naar Praag

Zin in een weekend Praag? Kies dan eens voor een stedentrip. Je betaalt dan één prijs voor reis en verblijf en kunt er dan gemakkelijk een weekend heen. Zo'n goedkope stedentrip naar Praag is best betaalbaar, want je hebt al een goed hotel en een vliegreis voor zo'n €200.

 

Als je via internet zoekt naar een goedkope stedentrip naar Praag, dan kom je verschillende aanbiedingen tegen. Het is echter ook verstandig om niet alleen naar prijs te kijken, maar ook naar wat je er voor krijgt. In sommige gevallen is zelfs een lage prijs nog te duur betaald voor wat je krijgt en dan kun je beter iets meer betalen en wel plezier hebben, dan heel weinig betalen en ook heel weinig plezier hebben.

 

Een goedkope stedentrip naar Praag vind je via internet, bijvoorbeeld via de website Stedentrip.com. Hier boek je een verblijf bij Hotel Atlantic, met drie sterren, voor nog geen €200. Het hotel ligt midden in de stad en dicht bij allerlei voorzieningen. De trip is uiteraard inclusief verblijf in hotel én vlucht. Voor zo'n €30 meer mag je verblijven in het viersterrenhotel Design Metropol Hotel Prague. Ook dit hotel ligt midden in het historische centrum van de stad en biedt tal van voorzieningen. Alleen het hotel boeken kan in beide gevallen ook; heb je een week of langer vakantie, dan kun je namelijk ook besluiten om naar Praag te rijden. Dat kost je natuurlijk ook tijd en brandstof, maar je kunt er natuurlijk wel voor zorgen dat de reis ook al een feestje is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020