Excite

Goedkope tickets naar Istanbul zo gevonden!

In 2010 was Istanbul één van de drie culturele hoofdsteden van Europa. De stad in het Europese en Aziatische deel van Turkije heeft zich door de geschiedenis heen ontwikkeld tot een stad met een rijke historie. Istanbul was de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk en daarda de hoofstad van het Byzantijnse Rijk onder de naam Constantinopel. De rijkdom aan bezienswaardigheden in deze prachtige stad zijn het bewijs van deze gouden tijden.

Luchthaven

Istanbul heeft twee luchthavens. Het Istanbul Atatürk International Airport ligt op 24 kilometer ten zuidwesten van Istanbul, in het Europese deel van Turkije. Het vliegveld is in 2001 opgeleverd en zeer modern. Istanbul Sabiha Gökçen International Airport ligt op 45 kilometer van Istanbul in het Aziatische deel van Turkije. Vanaf deze luchthaven is het reizen naar Istanbul alleen mogelijk om met auto, niet per trein. De luchthaven Istanbul Atatürk beschikt over een metrolijn waarmee voor 1,10 lire (ongeveer 50 eurocent) naar Istanbul gereisd kan worden.

Vliegtickets boeken

Goedkope tickets naar Istanbul vind je op het internet. Met websites zoals vliegtickets.nl, worldticketcenter.nl en vliegwinkel.nl vind je de beschikbare tickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Op de website vul je de datum van vertrek, aantal personen en de keuze voor een directe vlucht of niet. Een directe vlucht is meestal duurder maar brengt je sneller naar bestemming. Een vlucht met een tussenstop stopt in Frankfurt, Zürich of Wenen. Een ticket naar Istanbul vind je vanaf ongeveer 200 euro. Als je geld wilt besparen dan kan je overwegen om te vliegen vanaf een buitenlandse luchthaven, zoals Düsseldorf of Brussel, of om alleen handbagage mee te nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020