Excite

Ga voor goedkope tickets naar Malaga

Het leeuwendeel van de kosten voor een gemiddelde vakantie, hangt samen met transport. Zeker vliegreizen kunnen ontzettend duur zijn. We zeggen bewust 'kunnen', omdat het niet per se hoeft. Wist je bijvoorbeeld dat je heel makkelijk goedkope tickets naar Malaga kunt boeken? En dat dat dus betekent dat je meer geld overhoudt om daar uit te geven? Kun je ongehinderd lekker shoppen en uit eten gaan!

Grote luchtvaartmaatschappijen

Voor goedkope tickets naar Malaga kun je eerst kijken bij de grote luchtvaartmaatschappijen. Zo verkoopt Transavia.com al tickets vanaf €85. Transavia rekent bovendien geen verborgen kosten en biedt in de meeste gevallen meerdere startpunten aan. Als je bijvoorbeeld in de buurt van Groningen woont, kan het mogelijk zijn om vanaf Eelde Airport op te stijgen. Dat scheelt je veel reistijd en -kosten. Voor extra korting bekijk je de last minute aanbiedingen.

Vergelijk aanbiedingen

Soms kan het ook lonen om aanbiedingen voor goedkope vliegtickets te vergelijken. Op Vueling.com kun je eenvoudig uitzoeken welke vlucht voor jou het voordeligst is. Ook kun je hier eventueel je huurauto en hotel boeken. Zo'n volledig pakket boeken, levert je vaak nog een fikse korting op! Een alternatief is Tix.nl. Deze website ziet zichzelf als dé prijsvechter van Nederland en biedt altijd heel aantrekkelijke prijzen. Vergelijken en boeken kan ook via Vliegwinkel.nl. Deze website richt zich specifiek op het vinden van tickets voor de allerlaagste prijzen. Dit geldt ook voor hotels; wist je bijvoorbeeld dat je al voor €49 in Las Vegas kunt overnachten? Uiteraard zijn hotels in Malaga via deze site ook extra voordelig te boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019