Excite

Genieten van goedkope vakantiehuisjes in de Ardennen

De Ardennen zijn al sinds jaar en dag een populaire vakantiebestemming. Je kunt er alles doen wat je wilt: je bent binnen no time in een mooie stad, je kunt er heerlijk wandelen of fietsen en ook spannende sporten als rafting en abseilen behoort tot de mogelijkheden. Reden genoeg om eens te kijken naar goedkope vakantiehuisjes in de Ardennen!

Stijlvolle en gezellige vakantiehuisjes

Voor stijlvolle en goedkope vakantiehuisjes in de Ardennen surf je naar ArdennenXL.com. Hier heb je de keuze uit honderden vakantiehuizen in allerlei soorten en maten. Van een eigen boerderijtje tot een mooie cottage. Deze vakantiehuisjes zijn een aanrader voor mensen met huisdieren; op de site wordt al aangegeven of een huisdier wel of niet welkom is. Let wel op dat je altijd bij het reserveren aangeeft dat er een huisdier aanwezig is. Dan wordt het op je reserveringsbewijs gezet en kun je bij eventuele problemen daar naar verwijzen.

Huur van particulieren

Als je zoekt naar vakantiehuisjes in de Ardennen, kom je al snel bij grote organisaties terecht. Prima natuurlijk, want die kunnen vaak goede kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden. Toch is er een alternatief: een vakantiehuisje van particulieren huren. Hiervoor kun je meestal goed terecht op Marktplaats. Particuliere huisjes zijn vaak wat beter voorzien van meubilair en apparatuur, omdat de eigenaars er zelf ook met enige regelmaat verblijven. Bovendien heb je vaak meer ruimte tegen een relatief lage prijs. Vraag wel ook om een schriftelijke overeenkomst, zeker als je vooruit moet betalen. Dan weet je tenminste zeker dat jouw vakantie niet in het water valt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018