Excite

Snel vertrekken met goedkope vliegtickets naar Lissabon

Een vakantie is zo duur als je deze zelf maakt. Als je via een prijsstunter goedkope vliegtickets naar Lissabon koopt en genoegen neemt met een verblijf in bijvoorbeeld een hostel of een goedkoop hotel, dan heb je meer dan genoeg als je een paar honderd euro in je portemonnee hebt. In Lissabon hoef je je namelijk sowieso niet te vervelen, of je nu een groot of een klein budget hebt!

 

Als je na het boeken van je goedkope vliegtickets naar Lissabon nog wat tijd over hebt, dan is het vast leuk om je te oriënteren op te stad, om te zien wat er zoal te doen is. Wist je bijvoorbeeld dat de stad gesticht zou zijn door Odysseus, op een van zijn lange reizen? En dat de naam afkomstig is van de ligging aan een 'heerlijke baai', Alisubbo? Hoewel Lissabon door de eeuwen heen vanwege verschillende rampen letterlijk zwaar onder vuur heeft gelegen, is het nog steeds een prachtige stad om te zien en zijn er veel bezienswaardigheden.

 

Een van de mooiste plekken om te bekijken is het kasteel van Sint-Joris. Dat werd in 1755 door de aardbeving beschadigd, maar is ook weer deels gerestaureerd, waardoor het zeker een bezoek waard is. Ook mooi is Alfama, de alleroudste wijk van de stad. Of wat dacht je van Ponte 25 de Abril, een prachtige hangbrug die vernoemd is naar een historische dag in de geschiedenis van Portugal? Boek vandaag nog je goedkope vliegtickets naar Lissabon en je kunt dit allemaal met eigen ogen zien!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020