Excite

Goedkope vliegtickets naar Boston

Boston is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Door de prominente rol van Boston in de Amerikaanse revolutie zijn er in Boston meerdere monumenten te vinden die aan deze periode refereren. Verder heeft de stad de oudste Universiteit (Harvard) en metro van het land. Daarnaast is het de thuisbasis van een van de bekendste baseball clubs, de Boston Red Sox.

Omdat Boston ver weg ligt, is een ticket naar deze stad niet goedkoop. Vergelijk daarom vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar om een zo goedkoop mogelijk ticket naar Boston te vinden. Bij de KLM heb je nu bijvoorbeeld een retourticket vanaf 509 euro. Via cheaptickets.nl, vliegtickets.nl of wordticketcenter.nl kun je vliegtickets met elkaar vergelijken en zo de goedkoopste vlucht naar Boston boeken.

Op veel vluchten naar de Verenigde Staten is het verder mogelijk om een gratis stopover te maken. Zoals bij stopover.nl. Aangezien Boston aan de oostkust ligt, is het vanuit Europa een logische tussenstop. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om gratis een tussenstop in Boston te maken voordat je verder vliegt naar je eindbestemming. Het is een buitenkans om Boston te bezoeken.

Tot slot zijn twee tips om kosten te besparen je ticket zo vroeg mogelijk boeken (vroegboekkorting) en alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland overwegen. Bij een relatief duur ticket als naar Boston kan dit al snel minstens honderd euro schelen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Adam Pieniazek

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020