Excite

Goedkope vliegtickets naar Rome

Rome heeft twee internationale luchthavens, Rome Ciampino (CIA) en Rome Fiumicino (FCO). De goedkope vliegtickets naar Rome gaan meestal naar Rome Ciampino. Prijsvechters zoals RyanAir en EasyJet gaan naar dit vliegveld in Rome. Je kunt dus gemakkelijk voor een paar tientjes al die kant op. Vanaf de luchthaven kun je met de bus naar Termini. Er gaan ook verschillende taxi’s, maar de prijzen hiervan zijn doorgaans erg hoog.

Rome Fiumicino kun je vooral goedkoop bereiken via Duitsland. AirBerlin en Transavia zijn namelijk goedkope luchtvaartmaatschappijen die naar de luchthaven vliegen. Rome Fiumicino heeft een treinverbinding naar Termini. Dit is de goedkoopste en makkelijkste manier om die kant op te gaan.

Vergelijk de prijzen van de vliegtickets altijd goed met elkaar. Zelfs de goedkope aanbieders zoals RyanAir kunnen soms wat aan de prijzige kant zijn. Dit is geheel afhankelijk van de periode waarin je wilt vliegen. Soms kan het ook heel erg schelen om wat te schuiven met de vliegdata. In veel gevallen kun je goedkoper uit zijn als je een dag eerder of later vliegt.

Rome is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. De vele bezienswaardigheden moet je gewoonweg eens gezien hebben. En natuurlijk zijn het heerlijke eten en de vele shopmogelijkheden ook fantastisch. Boek daarom snel een vlucht naar Rome!

Afbeelding: Flickr account raseleased

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019