Excite

Boek een goedkope vlucht naar Athene

Als je zoekt naar een combinatie tussen een vakantieland dat niet te ver is, maar wel alle voordelen van een zonnige bestemming biedt, dan zit je in Griekenland goed. En als je daar toch bent, dan mag ook een bezoek aan de hoofdstad niet ontbreken. Als je daar begint en een goedkope vlucht naar Athene boekt, zit je helemaal goed.

Goedkope vlucht boeken

Een goedkope vlucht naar Athene boek je het snelst via internet. Op GoedkopeVluchten.nl kun je aan de hand van je gewenste reisperiode snel bekijken wat de goedkoopste vluchten zijn. Retourvluchten zijn al verkrijgbaar voor minder dan €200. Let erop dat hier alleen vluchten met elkaar worden vergeleken. In sommige gevallen is het voordeliger om een complete reis te boeken. Dan heb je niet alleen de reis, maar ook de overnachtingen en betaal je - als je gaat voor een last minute - vaak hetzelfde of nog minder dan voor alleen de tickets.

Bezienswaardigheden

Natuurlijk is het ook leuk om te weten wat er allemaal te doen is in Athene, behalve genieten van het Griekse zonnetje. Athene is vooral een gezellige stad, vol terrasjes waar je kunt genieten van een glaasje ouzo of een lekkere maaltijd. Ook wijn is hier volop te drinken. Daarnaast is het een stad met een rijke geschiedenis, die je deels zelf kunt beleven via de Akropolis van Athene, het Dionyssos-theater, de Agora van Athene, de Tempels van de Olympische Zeus en Dionyssos en de verschillende musea. Als je bepaalde musea per se wilt bekijken, controleer dan altijd de openingstijden; in Athene wordt al jarenlang ge- en verbouwd, waardoor musea soms het hele seizoen gesloten zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021