Excite

Vind een goedkope vlucht naar Barcelona

Barcelona is één van de meest populaire toeristische bestemmingen van Europa. Dat is niet zo vreemd, want een reisje naar deze Catalaanse hoofdstad laat op iedereen een blijvende indruk achter. Bezienswaardigheden als La Sagrada Família of Parc Güell, samen met de sfeer, de cultuur en het lekkere eten maken een weekendje Barcelona meer dan de moeite waard. Maar het mag natuurlijk liefst niet te duur worden. Bespaar veel geld en zoek een goedkope vlucht naar Barcelona op het internet.

Vlieg met een prijsvechter

Met de intrede van prijsvechters zoals Ryanair en Easyjet werd vliegen echt voor iedereen bereikbaar. Hoewel het interieur van de vliegtuigen enigszins Spartaans is en je ook geen uitgebreide maaltijd aan boord hoeft te verwachten, maken de lage prijzen van deze vliegmaatschappijen dat meer dan goed. Wil je echt goedkoop vliegen, dan kijk je dus eerst op de websites van deze bedrijven.

Wil je in oktober op vakantie, dan boek je bij Ryanair al voor minder dan 50 euro een retourticket naar Barcelona vanaf Eindhoven, alle belastingen meegerekend. Vlieg je liever vanaf Schiphol, dan kun je kiezen voor Easyjet. Dit is met een retourtje vanaf ongeveer 70 euro wel iets duurder.

Vergelijk de prijzen

Ook wanneer je niet graag met een prijsvechter vliegt, is het toch verstandig om goed te zoeken op het internet. Op skyscanner.nl is het mogelijk om de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt! Bedenk echter wel dat vluchten met reguliere maatschappijen honderden euro's duurder kan zijn, terwijl je maar twee uur in het vliegtuig zit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020