Excite

Vind een goedkope vlucht naar Madrid

Als je op vakantie gaat, dan is lekker weer mooi meegenomen. Het wordt nog beter als je ook nog eens een mooie stad hebt om te bezoeken. En helemaal mooi is het als het je ook nog eens niet al te veel kost. Dit alles vind je in Madrid, waar je verrassend voordelig heen vliegt. Vind op internet een goedkope vlucht naar Madrid!

Bespaar met de prijsvechters

Dankzij prijsvechters als Ryanair en Easyjet is vliegen over langere afstanden een stuk goedkoper geworden dan bijvoorbeeld de auto en de trein. Deze 'voordeelvliegers' zijn misschien niet zo luxe als andere maatschappijen, maar de prijzen maken het meer dan goed.

Vliegen met Ryanair is vooral aantrekkelijk voor mensen in het zuiden en oosten van Nederland, aangezien deze Ierse luchtvaartmaatschappij vanaf Eindhoven en Bremen vliegt. Voor de prijs waar je normaal nog niet eens een retourtje Amsterdam-Eindhoven voor koopt met de trein, vlieg je al naar de Spaanse hoofdstad. In oktober boek je namelijk al een vlucht naar Madrid voor maar 29,99 euro!

Easyjet vliegt vanaf Schiphol en is daardoor iets duurder. Als je vliegt in september zal je, als je tenminste vroeg boekt, net iets meer dan 70 euro kwijt zijn.

Andere luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken

In de meeste gevallen zijn de prijsvechters de goedkoopste optie. Om dat echt zeker te weten, kun je ook nog op een vergelijkingssite als www.skycanner.nl of www.cheaptickets.nl kijken. Wel zul je dan al snel merken dat 'gewone' luchtvaartmaatschappijen vaak honderden euro's duurder zijn dan Easyjet en Ryanair.

Door goed te zoeken op het internet kan je jezelf honderden euro's besparen. En daarmee kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wat luxueuzer hotel, of een duurder etentje. Of misschien zelfs wel een dagje extra!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020