Excite

Boek een goedkope vlucht naar Londen

Winkelen is hartstikke leuk, maar voor iedereen die Amsterdam, Groningen en Maastricht nu wel eens gezien heeft, lijkt er weinig keuze te zijn. 'Lijkt', want shoppen in Londen kan natuurlijk ook. Als je een goedkope vlucht naar Londen boekt, ben je ongeveer evenveel kwijt als wanneer je een retourtje met de trein aanschaft: de tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 20.

Goedkope luchtvaartmaatschappij zoeken

Wie een goedkope vlucht naar Londen wil boeken, kan vertrouwen op last minutes. Het is echter nog beter om direct te kijken bij een budgetvlieger. Budgetvliegers die onder meer Londen als bestemming hebben zijn Ryanair, EasyJet, Air Berlin, Germanwings, Iceland Express, Norwegian, Thomson en Wizzair. Vanuit Nederland zul je het meest te maken hebben met Ryanair of EasyJet. Die luchtvaartmaatschappijen bieden tickets al voor een paar tientjes aan. Tijdens actieperiodes kan de prijs zelfs nog lager worden. Wel moet je goed letten op wat je krijgt voor je geld: een maaltijd of de mogelijkheid om twee bagageartikelen mee te nemen is niet altijd standaard en zeker niet altijd gratis.

Vind die tickets!

Het is nogal een klus om alle budgetmaatschappijen af te gaan. Je kunt het beste gewoon gebruik maken van een site als Vliegwinkel.nl. Daar krijg je in één klap een overzicht van de meest voordelige tickets. Bekijk daarna tenminste nog even de sites van Ryanair en EasyJet en je weet zeker dat je de beste aanbieding te pakken hebt. Tip: als je ook in Londen blijft overnachten, kijk dan ook eens naar een combinatie-aanbieding. Vaak zijn die voordeliger dan wanneer je de vlucht en het hotel apart regelt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021