Excite

Goedkope vluchten naar Florida vind je zo!

Goedkope vluchten naar de staat Florida zijn op internet gemakkelijk te vinden. Verschillende websites vergelijken diverse aanbieders met elkaar en geven je de mogelijkheid om de voor jou voordeligste optie meteen boeken.

Florida: een subtropische staat

De staat Florida ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten en kent een subtropisch klimaat. Veel gepensioneerde Amerikanen vestigen zich in dit deel van hun land, maar ook voor toeristen is er veel te beleven in Florida. Zo kun je genieten van de prachtige stranden of het bekende Kennedy Space Center of Disney World bezoeken. Daarnaast kennen veel plaatsen in deze staat een bruisend uitgaansleven, waarin je je tot in de later uren kunt vermaken.

Goedkope vluchten naar Florida

Vanaf Schiphol kun je naar vrijwel alle luchthavens in Florida vliegen. Meestal gaat het dan om een rechtstreekse vlucht. Zo kun je er voor kiezen om naar Miami International of Tampa International te vliegen. Vanuit deze luchthavens ben je zo in een van de belangrijkste steden van deze Amerikaanse staat. De prijzen voor zo'n vlucht vangen aan bij prijzen vanaf iets meer dan zeshonderd euro.

Toch kan het lonen om een vlucht met tussenstops te reserveren. Je vliegt dan ook vanuit Amsterdam, maar stopt dan eerst even in Londen of een stad in de Verenigde Staten. Dit soort vluchten kan je enig voordeel opleveren in prijs en daarnaast kan het een welkome onderbreking van je reis zijn als je bijvoorbeeld met kinderen reist die niet lang kunnen stilzitten.

Tot slot kun je ervoor kiezen om vanaf een ander vliegveld dan Schiphol te vertrekken. Vanuit het Duitse Düsseldorf en het Belgische Brussel vertrekken met enige regelmaat vliegtuigen naar Florida. De prijzen liggen niet altijd lager dan wanneer je vanuit Amsterdam vertrekt, maar het is raadzaam om dit toch even goed na te kijken om alle mogelijkheden open te houden. Afhankelijk van waar je in Nederland woont, kan het soms voordeliger zijn een luchthaven in het buitenland te kiezen als vertrekhaven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021