Excite

Ruime keuze in goedkope vluchten naar Las Vegas

Als er één Amerikaanse stad is die je in je leven tenminste één keer bezocht moet hebben, dan is het wel Las Vegas. Dat hoeft niet eens heel duur te zijn; wij helpen je graag met het vinden van goedkope vluchten naar Las Vegas.

Waarom Las Vegas?

Zelfs goedkope vluchten naar Las Vegas zijn natuurlijk nog veel duurder dan bijvoorbeeld een vliegticket naar Rome of Parijs. Waarom zou je dan toch je portemonnee trekken en zo'n relatief duur ticket boeken? Omdat Las Vegas niet te vergelijken is met een andere stad. De lichten, de sfeer, de gezelligheid en de soms doldwaze luxe maken het een unieke locatie. Bovendien kun je vanuit Las Vegas alle kanten op; je huurt een auto en je kunt binnen een lange dag doorrijden naar bijvoorbeeld Los Angeles. Zo haal je het maximale uit je reis.

Waar boek je tickets?

Juist voor de duurdere tickets is het handig om prijzen te vergelijken. Een aanbieding kan je zo maar een paar honderd euro schelen. Een handige vergelijkingssite is goedkopevluchten.nl. Hier worden al tickets aangeboden vanaf 550 euro. Ook via cheaptickets.nl kun je goedkope tickets aanschaffen.

Wil je extra voordelig reizen? Kijk dan niet alleen naar de tickets richting Las Vegas, maar ook bijvoorbeeld naar vluchten richting Reno/Tahoe International Airport. Deze luchthaven ligt ook in Nevada; met de auto kun je dan verder naar Las Vegas reizen. Soms kunnen tickets naar minder bekende luchthavens een stuk goedkoper zijn, omdat minder reizigers daar gebruik van maken. Bovendien is Reno zelf ook ontzettend mooi; het is na Las Vegas de tweede gokstad van Las Vegas en ook zeker de moeite van het bezoeken waard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020