Excite

Op zoek naar goedkope vluchten naar Marokko?

Nederlanders gaan meestal op vakantie naar Frankrijk of Spanje, terwijl er zoveel andere aantrekkelijke bestemmingen zijn. Zoek bijvoorbeeld eens naar goedkope vluchten naar Marokko, en boek een vakantie naar dit Noord-Afrikaanse land!

Een zoektocht naar goedkope vluchten begint meestal op sites als skyscanner.nl en cheaptickets.nl. Op deze sites kun je onder meer alle opties bekijken en de vlucht van jouw keuze boeken.

Marokko: land in Noord-Afrika

Marokko is een land noordelijk Afrika dat onder meer grenst aan de Middellandse Zee. Het land is ontstaan in 1956 toen Marokko zich onafhankelijk verklaarde van Frankrijk. Tegenwoordig wonen er dertig miljoen mensen, het overgrote deel van hen spreekt Arabisch. Op cultureel gebied is er Marokko veel te zien en te beleven. In het westen van het land bevinden zich grote steden als Casablanca en de hoofdstad Rabat, en de vele karakteristieke dorpjes in de binnenlanden zijn een bezoek eveneens meer dan waard.

Vluchten naar Marokko

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks naar meerdere bestemmingen in Marokko vliegen. Meestal gaat het dan om vluchten naar de steden in westen van land. Zo brengen Transavia en TUIfly in iets minder dan vier uur van Schiphol naar Marrakech. Voor een retourvlucht betaal je momenteel zo'n 500 euro.

Met Royal Air Maroc ben je in ongeveer drieënhalf uur in Casablanca. Deze vlucht vertrekt ook van Schiphol en is op de eerdergenoemde sites te boeken.

Ten slotte kun je kiezen voor een directe vlucht naar Agadir, de grootste toeristische badplaats van Marokko. Deze reis wordt verzorgd door Transavia of TUIfly en duurt zo'n vier uur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020