Excite

Vind goedkope vluchten naar Milaan!

Als we het over stijl hebben, dan hebben we het over Italië. Vooral Milaan loopt altijd voorop als het gaat om mode. Geen wonder dan ook dat winkelen in deze Italiaanse miljoenenstad een waar genot is. Door op het internet te zoeken naar goedkope vluchten naar Milaan, houd je veel geld over. En zeg nou zelf, wat doe je liever? Een tikje luxer vliegen of een extra paar schoenen kopen?

Vlieg goedkoop met prijsvechters

Het is misschien niet de meest luxe manier om een weekendje Milaan te starten, maar vliegen voor bodemprijzen doe je met prijsvechters zoals Ryanair en Easyjet. De prijzen van tickets lijken bijna te goed om waar te zijn. Je levert natuurlijk wel iets in wat betreft beenruimte en ook de service aan boord is Spartaans, maar de lage prijzen maken dit meer dan goed.

Ryanair heeft in Nederland Eindhoven uitgekozen als luchthaven. Door de lage luchthavenkosten zijn tickets van Ryanair hierdoor wel heel erg goedkoop! Een retourticket Milaan schaf je bij deze Ierse luchtvaartmaatschappij al aan voor iets minder dan 60 euro!

Hoewel de vliegtuigen van Easyjet vertrekken vanaf het duurdere Schiphol, betaal je voor een retourtje ook bij deze maatschappij met de bekende oranje vliegtuigen vanaf 55 euro!

Vergelijk luchtvaartmaatschappijen

Ook wanneer je iets meer luxe en stijl verwacht, kun je jezelf veel geld besparen. Het vergelijken van de tarieven van reguliere luchtvaartmaatschappijen kan enkele tientallen tot zelfs honderden euro's opleveren. Vergelijkingssites als www.skyscanner.nl en www.cheaptickets.nl maken het je wel heel gemakkelijk! Zo kost een vlucht met KLM naar Milaan begin september bijvoorbeeld 140 euro, terwijl Alitalia er 40 euro meer voor wil hebben!

Welke luchtvaartmaatschappij je ook kiest, vergelijk van tevoren de prijzen met elkaar. Niets is zo vervelend als later horen dat je honderden euro's teveel hebt uitgegeven. Daar kun je namelijk ook best een Gucci-tasje voor kopen, zij het in de aanbieding.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020