Excite

Goedkope vluchten naar de USA

Op internet zijn goedkope vluchten naar de USA eenvoudig te vinden. Op diverse sites worden namelijk aanbieders van vluchten naar Amerika met elkaar vergeleken en je kunt bovendien meteen jouw keuze boeken. Een voorbeeld van zo'n handige site is skyscanner.nl

USA: land van de onbegrensde mogelijkheden

De V.S. is het machtigste land ter wereld, en daarnaast tevens een van de grootste van onze aardbol. Amerika kent dan ook een enorm verloop qua landschap en bovendien zijn er veel bezienswaardigheden te vinden. Je kunt bijvoorbeeld de steden New York en Boston bezoeken aan de oostkust, maar er ook voor kiezen om juist de westkust, met Los Angeles en San Francisco, te bezoeken. Uiteraard biedt het, dikwijls landelijke, authentieke binnenland ook veel moois.

Goedkope vluchten naar de USA

Vanuit Nederland kun je rechtstreeks naar meerdere bestemmingen binnen de V.S. vliegen. Zo kun je bijvoorbeeld zonder tussenstop van Amsterdam naar New York of Chicago vliegen. De prijzen vangen ongeveer aan bij driehonderd euro.

Je kunt echter ook vanaf Schiphol naar relatief minder bekende bestemmingen als Atlanta en Minneapolis vliegen. Die vluchten worden meestal verzorgd door Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en kennen dikwijls een tussenstop (soms in Engeland).

Maar ook vanuit andere luchthavens in Europa kun je rechtstreeks naar bestemmingen in de USA vliegen. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit zowel Brussel als Düsseldorf naar New York en Washington vliegen. Meestal worden die vluchten verzorgd door Amerikaanse maatschappijen en daarom verschillen de prijzen niet of amper van de tarieven die je voor een vlucht vanuit Amsterdam moet betalen. Het kan echter altijd lonen om de opties extra goed met elkaar te vergelijken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021