Excite

Vind leuke en goedkope weekendtrips

Goedkope weekendtrips

Wil jij een weekend weg en ondertussen leuke dingen doen? Dat hoeft dan helemaal niet duur te zijn. Sommige uitjes zijn zelfs gratis! Probeer dus uit te zoeken hoe jij voordelig een weekend weg kunt en toch veel kunt zien en doen. Lekker genieten dus wanneer je een weekend weg bent!

Gratis trips

Er zijn veel gratis trips te vinden. Ga bijvoorbeeld de natuur in, maak een strandwandeling of bezoek een leuke stad. Ook zijn er musea met gratis entree en kun je verschillende gebouwen bekijken die weinig geld kosten. Enkele tips zijn bijvoorbeeld Bredevoort, de stad die ook wel boekenstad wordt genoemd. Overal staan boeken en het is heel interessant hier eens te kijken. Ook leuk is Beeldentuin De Pruimengaard. Dit ligt in Wijk bij Duurstede en er zijn zo'n 150 beelden gratis te bekijken. Je kunt ook naar Recreatiepark Het Hulsbeek. Dit ligt in Oldenzaal en je kunt er wandelen, fietsen, watersporten en paardrijden. Uiteraard zijn er nog veel meer gratis trips te vinden. Op internet kun je hele lijsten vinden met leuke tips. En uiteraard zijn er ook talloze trips die wel wat kosten, maar die niet heel erg duur zijn.

Vind een voordelig hotel

Er zijn ook veel voordelige hotels te vinden. Dit bespaart enorm in de kosten en zo kun je echt ergens een weekend verblijven. Eventueel kun je op internet kijken of er aanbiedingen zijn. Dit kan ook vaak enorm in de prijs schelen. Je weekend is pas echt af wanneer je een leuk hotel gevonden hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019