Excite

Gokparadijs Las Vegas

De Amerikaanse stad Las Vegas krijgt een maffiamuseum. In het museum kom je alles over bekende maffiafamilies uit Amerika te weten. Ook kom je erachter hoe de bestrijding tegen maffiabendes in elkaar zit en wat de politie en de FBI allemaal doen. Volgend jaar zal de tentoonstelling starten.

Las Vegas staat bekend om zijn grote hotels. De hotels op de Strip zijn erg bekend en hebben duizenden kamers. In de hotels, zoals Luxor, Paris, MGM en Stratosphere kun je allerlei activiteiten doen. Er zijn enorme gokruimtes, maar je kunt ook een ritje maken in een achtbaan langs de gebouwen van New York of in de hoogste attractie van de wereld gaan op de Stratosphere. Of kijk naar enkele gratis shows, zoals de fonteinenshow van het Bellagio hotel en de uitbarstende vulkaan van Mirage. Er zijn ook veel betaalde shows in Las Vegas. Ieder hotel heeft meerdere restaurants waar je voor een laag bedrag onbeperkt kunt eten. Het is ook mogelijk om in Las Vegas een helikoptervlucht te boeken of een ritje in een limousine te maken, om zo het ultieme luxe leven te leiden.

In Las Vegas zijn veel bizarre dingen te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld een winkel met alleen maar M&M producten, kun je een boottochtje maken in een Gondola uit Venetië en kun je een kijkje nemen bij de echte leeuwen in het MGM. Of je gaat trouwen met een Elvis als ambtenaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020