Excite

Golfvakantie Spanje: voor de golfliefhebbers

Ga op golfvakantie naar Spanje. Puur ontspanning en rust. Mensen die graag golfen, willen ook wel eens andere golfbanen gebruiken. Dit kan prima in combinatie met een vakantie waarbij je bezienswaardigheden uit de buurt bekijkt of lekker op het strand ligt.

In Spanje heb je veel hotels met golfbanen. Deze hotels hebben vaak erg veel luxe en bieden je genoeg ontspanning. Maar je hoeft niet direct in een luxe resort te verblijven. Er zijn ook veel andere mogelijkheden. Zo zijn er erg veel golfbanen in Spanje.

Op het eiland Mallorca vind je Golf de Andratx. Deze golfbaan heeft een mooi uitzicht op de bergen. De zesde hole vormt een echte uitdaging en wordt ook wel de green monster genoemd.

Golf Platja de Pals ligt aan de Costa Brava. Het is een vrij vlakke baan, omringd door pijnbomen. Ondanks dat de baan vlak is, biedt het toch genoeg uitdagingen.

Vlakbij Madrid ligt de golfbaan Centro Nacional de Golf. Hier wordt jaarlijks de Madrid Golf Open gehouden en het is dus een interessante golfbaan om gebruik van te maken.

Dit zijn drie golfbanen, maar er zijn er veel meer in Spanje. Wil jij eens een balletje slaan in combinatie met mooi weer en een schitterende omgeving? Dan zit je goed in Spanje. Bij de meeste golfbanen kun je attributen huren, zoals golfballen en golfsticks. Op internet kun je overzichten vinden van de beschikbare golfvakanties. Zo kun je kijken of de baan je aanspreekt en wat er nog meer in de omgeving te doen is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020