Excite

Granada: de beste hotels op een rijtje

Granada in Spanje: het is een van de mooiere bestemmingen in het land en wie hier een vakantie boekt, doet er goed aan het hotel met zorg uit te kiezen. Wij helpen je met een overzicht vast een beetje op weg.

Een van de meest luxe bestemmingen is te vinden op een paar minuutjes van het winkelcentrum. Het gaat hier om Hotel Granada Center. Dit hotel is in 2004 opnieuw geopend, na een grondige renovatie. Eigenlijk zijn alle soorten gasten hier welkom: van zakenmensen tot rugzaktoeristen. De moderne inrichting en gemoedelijke sfeer maken het een thuis van huis. Bovendien ligt het hotel dicht bij het vliegveld, ook niet onbelangrijk!

Ook een aanrader is Hotel Saray. Dit is echt een praktisch en stijlvol hotel. Het ligt in de buurt van het centrum en biedt volop ontspanningsmogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk schakelen tussen het nalopen van afspraken en het uitrusten. Geniet bijvoorbeeld aan het zwembad, dineer in stijl in het bijbehorende restaurant of eet een lekkere snack in de pub.

Granada is de perfecte bestemming voor een weekendje weg, maar natuurlijk ook heel geschikt voor een verblijf van een week of langer. Kijk eens in je agenda wat het beste uitkomt en zorg ervoor dat je tijdig je vliegtickets reserveert. Eventueel kun je die bovendien nog bestellen in combinatie met overnachtingen in de door jou gekozen hotels, zodat je extra goedkoop uit bent!

Afbeelding: Flickr account Ventura Carmona

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020