Excite

Gratis naar Denemarken?

Gratis op vakantie. Wie wil dat nou niet? VisitDenmark is momenteel op zoek naar testpersonen uit Nederland. Je kunt je hiervoor aanmelden in tweetallen en uittesten of Denemarken wel toerismevriendelijk is. Dit is werkelijk een unieke kans om het land te ontdekken.

VisitDenmark zal de bezinekosten betalen, maar ook de accomodatie en de verschillende uitjes die je gaat maken. Als testkoppel ben je verplicht om ook daadwerkelijk de uitjes te doen die bij de gekozen reis zitten inbegrepen. Maaltijden en drankjes zul je zelf moeten betalen, net zoals eventuele souveniers en andere uitgaven. Ook ben je je verplicht om op de data te vertrekken die staan aangegeven bij de verschillende reizen.

Er zijn reizen waarbij je flink veel gaat wandelen of fietsen, maar ook reizen die zich richten op het bezoeken van een museum of kasteeltuin. Er is zelfs een reis waarbij je helemaal niets gaat doen, om te testen of je een week lang zonder activiteiten kunt. Het is natuurlijk belangrijk om met z’n tweetjes te kijken welke reis het beste bij jullie past.

Je zult op eigen gelegenheid naar de locatie moeten gaan, maar ook naar de verschillende attracties. Als je de bonnetjes betaald van de benzine, krijg je het geld (tot 250 euro) weer terug. De twee testpersonen moeten minstens achttien jaar zijn.

Nieuwsgierig geworden? Zie de website voor meer informatie.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020