Excite

Gratis tickets bij KLM!

Als je voordelig op vakantie wilt, dan zul je misschien niet direct aan KLM denken. Toch zou dat zo maar eens de voordeligste luchtvaartmaatschappij kunnen zijn; de organisatie gaat namelijk gratis retourtjes weggeven naar New York, Madrid en Nairobi! In het kader van een nieuwe actie wil KLM zoveel mogelijk reizigers aan zich verbinden.

Volgens de directeur van KLM wil dit niet zeggen dat het bedrijf ineens een enorme prijsvechter wordt of zelfs gratis gaat vliegen; het gaat slechts om tientallen tripjes die gratis worden aangeboden. KLM hoopt hiermee de opgaande trend die de laatste tijd weer te signaleren is, weer een nieuwe impuls te geven en 2010 tot een succesvol jaar te maken. Afgelopen jaar was, vanwege de economische crisis, juist weer een van de slechtste jaren ooit.

Met de nieuwe Werelddealcampagne worden niet alleen een aantal gratis tickets weggegeven, maar kun je ook extra voordelig op reis. Zo worden de prijzen van tickets naar ongeveer tachtig bestemmingen aanzienlijk goedkoper, mits je er vroeg bij bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van een retourtje Madrid voor slechts 99 euro? Of bezoek je liever het WK en reis je voor 629 euro naar Johannesburg, in plaats van de gebruikelijke 875 euro? En mocht je geen cent hebben, dan kun je altijd nog meedingen naar de gratis tickets. Om die te bemachtigen hoef je namelijk niet eerst een kaartje bij KLM te kopen; hier maakt dus iedereen die mee doet kans op!

Afbeelding: Flickr account abdallahh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020