Excite

Leuke hotels voor een groepsovernachting in Maastricht

Een uitje met een groep vrienden of vriendinnen is altijd leuk, maar niet altijd even praktisch. Want waar logeer je? De meeste hotels hebben ruimte voor twee personen per kamer en het reserveren van een groot aantal kamers is vaak vrij duur. Een betere oplossing is een hotel vinden voor een groepsovernachting in Maastricht. Hier vind je vast een aantal mooie locaties voor jou op een rijtje gezet.

Golden Tulip

Een perfecte locatie voor een groepsovernachting in Maastricht is wel het Golden Tulip Apple Park hotel. Dit hotel ligt net ietsje buiten het centrum van de stad, aan de A2. Het is een veelgebruikte locatie voor onder meer vrijgezellenfeesten. De ligging is perfect, zo aan de A2. Parkeren gaat er gemakkelijk en gratis en het hotel heeft zelfs een all-in restaurant waar je eventueel een kookworkshop kunt volgen. Hier verblijven kan vanaf €87,50 per kamer per nacht, arrangementen boeken is altijd mogelijk.

Parkhotel Rooding

Een alternatief ligt in de buurt van Maastricht, maar niet in de stad zelf: Parkhotel Rooding. Dit hotel ligt in Valkenburg, op een paar minuutjes lopen van het centrum. Ook dit hotel heeft een eigen parkeerplaats waar je je auto veilig kunt stallen. Ook zijn er faciliteiten als een zwembad, fitnessruimte, badhuis en sauna. Het is een prachtige locatie voor een groepsovernachting, zeker als je bedenkt dat een lekker ontbijt altijd bij de prijs, vanaf €109,00 per kamer per nacht, inbegrepen is. Dineren kan in het restaurant, dat ster is in het serveren van de Franse keuken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021