Excite

Geef je op voor de leukste groepsreizen voor singles

Je ziet het om je heen gebeuren: je vrienden hebben inmiddels allemaal een partner en gaan samen op vakantie. Balen, want dat betekent dat jij - als vrijgezel - tegen wil en dank alleen overblijft. Maar niet getreurd: er zijn heel veel leuke groepsreizen voor singles waar je je voor aan kunt melden.

Vind een leuke organisatie

De meeste groepsreizen voor singles worden georganiseerd door organisaties die ervaring hebben in het verzorgen van groepsreizen. Sommige bedrijven richten zich specifiek op singles. Voor je een reis boekt, is het slim om te kijken of een bureau ook aansluit bij wat jij zoekt. De meeste organisaties bieden groepsreizen aan die gericht zijn op het ontmoeten van nieuwe mensen en het hebben van een leuke tijd samen. Het zijn nadrukkelijk geen datingbureaus of reizen die bedoeld zijn om mensen op een romantische manier samen te brengen. Als dat eruit voortkomt, is het mooi, maar de sfeer is vooral ongedwongen en gezellig.

Handige tips

Natuurlijk is dat alleen maar prettig, want een vakantie met een groep singles die allemaal wanhopig op zoek zijn naar een partner geeft toch een beetje een drukkende sfeer. Als een ongedwongen reis jou ook meer aanspreekt, dan kun je bijvoorbeeld de reizen van One2gethertravel.nl eens bekijken. Ook een aanrader: de singles reizen van Fox.nl. Ga je het liefst voor veel ervaring, dan boek je bij Estivant.nl. Die organisatie biedt al bijna 15 jaar singles reizen aan en maakt op die manier jaarlijks honderden vakantiegangers blij met een heerlijke vakantie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021