Excite

Groningen: hotels in het noorden

Groningen is een mooie stad, met veel bezienswaardigheden en een bruisend uitgaansgebied. Groningen is gezellig en enorm sfeervol. Je kunt erheen gaan omdat je lekker wilt shoppen of uitgaan, maar misschien moet je er ook wel vanwege zaken naartoe. Er zijn hoe dan ook genoeg hotels in Groningen, dus je hebt ook genoeg keuzemogelijkheden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Martini Hotel Centre Groningen? Dit hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en je kunt ook lopend naar het Theater Oosterpoort gaan. Het hotel is dus ook erg geschikt wanneer je naar een voorstelling gaat. Het hotel heeft een eigen parkeerplaats en bar. Ook in het centrum ligt NH Hotel De Ville. Je kunt hier optimaal genieten van de verschillende winkels en het echte Groningse studentenleven.

Wanneer je naar Groningen moet voor zaken is het niet altijd praktisch om in het centrum van de stad te overnachten. In dat geval kun je ook kiezen voor andere hotels. Bijvoorbeeld Hotel Mercure Groningen Martiniplaza, dat aan de A7 is gelegen. Je kunt vanuit het hotel eventueel makkelijk naar het centrum gaan. Ook zijn er vergaderzalen en is er een restaurant aanwezig.

Dit zijn slechts drie hotels, maar natuurlijk heeft Groningen er nog veel meer in de stad en in de omgeving ervan. Het is vooral handig om goed te zoeken naar een hotel dat bij jouw wensen past. Er is genoeg keuze, dus bekijk de websites en vergelijk de prijzen met elkaar.

Afbeelding: Flickr account eiker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020