Excite

Hamburg: luxe hotels

Hamburg: luxe hotels

Hamburg is een stad vol hotels. Misschien wil je graag in luxe overnachten in deze mooie stad. Er zijn genoeg vier- en vijfsterren hotels. Maar welke luxe hotels vind je in Hamburg? Hier vind je alvast een overzicht met een aantal luxe hotels in Hamburg. Goedkoper kan natuurlijk ook, zoek dan op internet.

Grand Elysée hotel

Het Grand Elysée hotel is een vijfsterrenhotel in Hamburg. Het hotel heeft een spa, een overdekt zwembad, een sauna, keuze uit maar liefst zes restaurants en een zeer goed Duits ontbijtbuffet. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten. Het hotel ligt daarbij midden in het centrum en alle bezienswaardigheden zijn dus lekker in de buurt!

Side

Side is designhotel in Hamburg. Het is een luxe hotel met een zwembad en sauna. De kamers zien er modern uit en zijn duidelijk mooi ontworpen. Er is een vleesrestaurant met uitzicht over het centrum van Hamburg. Met de metro kost het je vijf minuten de tijd om in het centrum te komen. De ligging is dus ook best goed.

Sofitel Hamburg Alter Wall

Sofitel Hamburg Alter Wall is een vijfsterren designhotel. Het hotel biedt de nodige luxe voor de bezoekers. Zo heeft het hotel een eigen aanlegsteiger, een binnenzwembad, een prima restaurant en luxe kamers met een eigen badkamer. Iedere ochtend is er een gratis ontbijtbuffet voor de gasten. Het hotel is ideaal gelegen, want het treinstation en metrostation liggen op zo'n 500 meter van het hotel vandaan. Je kunt er dus heel gemakkelijk komen met het openbaar vervoer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021