Excite

Handige hostels in Amsterdam

Eén van de best beoordeelde hostels van Amsterdam is toch wel de Flying Monkey. Met gratis beddengoed, handdoeken en de beschikbaarheid van internet heb je buiten een centrale locatie uitstekende redenen om hier te komen overnachten. Je eigen potje koken kan ook, want je hebt kookvoorzieningen in je studio.

Ook goed beoordeeld is The Flying Pig Uptown Hostel. Opnieuw bevind je je in hartje Amsterdam, en kun je optimaal genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Handig is ook dat er 24 uur per dag iemand bij de receptie aanwezig is, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Volgens velen hoef je niet weg, want in de bar kun je je ook prima vermaken.

Een derde aanbeveling is Inner Amsterdam. Dit hostel heeft nog in 2010 de kwaliteitsprijs voor groepsreizen gewonnen. De locatie draagt hier zeker aan bij; vlak bij het Van Gogh- en het Rijksmuseum en op korte loopafstand van het Leidseplein. Tel daarbij op dat je weinig betaalt en je loopt er fluitend binnen.

De laatste tip is het Bulldog Hotel, op zo’n acht minuten lopen van het centraal station. Dit hostel heeft een spelruimte met Wii, je kunt er films kijken op groot scherm, er is draadloos internet beschikbaar. Verder is de inrichting geweldig met een geblokt toilet en een graffiti-achtige kamer met blauw en wit.

Behalve de gegeven tips zijn er nog genoeg hostels te ontdekken in Amsterdam. Begin je zoektocht online en ontdek de ideale slaapplek in hartje hoofdstad.

Afbeelding: Flickr, Frank Hendriks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021