Excite

Heerlijk slapen in Kroatië

Kroatië leent zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. Of je nu gaat voor een relaxte strandvakantie of een culturele trip, in Kroatië kun je je hart ophalen. Bezoek interessante steden zoals havenstad Dubrovnik, gelegen aan de Adriatische Zee en onder de berg Srdj. Deze Kroatische stad staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en wordt ook wel de parel van de Adriatische Zee genoemd.

Tijdens je bezoek aan Kroatië kun je ook één van de eilanden verkennen, zoals Brac. Dit is het op twee na grootste eiland in de Adriatische Zee. Bekende plaatsen op dit eiland zijn Supetar en Lovrecina, waar je de mooiste stranden kunt bezoeken. Bovendien is de temperatuur er, zeker in en rond de zomer, zeer aangenaam.

Voordat je je hotel gaat boeken moet je dus eerst weten waar in Kroatië je wil verblijven. Heb je dat eenmaal bedacht, dan kun je op zoek gaan naar leuke hotels en natuurlijk leuke aanbiedingen. Houd je van luxe? Kijk dan eens naar het uitgebreide aanbod vijfsterrenhotels. Zo heb je Dubrovnik Palace in Dubrovnik en Westin Zagreb in Zagreb.

Je kunt ook kiezen voor een appartement. Vaak hebben appartementen in Kroatië alle luxe die je nodig hebt. Het voordeel van appartementen is dat je je eigen kookvoorzieningen hebt. Zo kun je besparen op je maaltijden, omdat je de ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt haalt en niet te veel hoeft uit te geven aan restaurants.

Of je nu kiest voor een luxe hotel, een eenvoudig appartement of een hostelkamer, in Kroatië is het aanbod in accommodaties groot en heb je dus voldoende keuze. Ga daarom snel op zoek naar jouw accommodatie in Kroatië!

Afbeelding: Flickr, premus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020