Excite

Heerlijk: vakantie op de camping in Limburg!

Genieten van een welverdiende, ontspannen vakantie doe je het best in eigen land. Geen stress over vertrektijden of vliegtickets, helemaal geen problemen met het inpakken van enorme koffers, om over het leren van een vreemde taal nog maar te zwijgen. Een geweldig ontspannende vakantie beleef je namelijk gewoon op de camping in Limburg.

Limburg is één van de allermooiste provincies van ons land. Door de ligging, wat meer naar het zuiden, heeft Limburg veel kenmerken die andere Nederlandse provincies vreemd zijn. Een bergachtig landschap, veel bossen en bomen en heel veel prachtige bouwwerken die de geschiedenis doen herleven. En het mooiste is: vanaf een camping kun je dit allemaal met eigen ogen aanschouwen!

Wie een plekje op een camping in Limburg boekt, kan er op verschillende manieren op uit trekken om wat meer van de provincie te zien. Denk aan een prachtige tocht op de fits, of gewoon lekker wandelen. Ook een auto huren is een optie. Dat kan op sommige campings, maar vaak ook wel in plaatsjes in de buurt van de camping. Je hoeft de auto (of de fiets, net wat je wilt) niet voor je hele vakantie te huren, dus als je geld wilt besparen, dan plan je je uitstapjes op een paar dagen, zodat je die met auto of fiets kunt maken, terwijl je je de rest van je vakantie te voet of op/om de camping vermaakt.

Afbeelding: Flickr account Bert K

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020