Excite

Heerlijke minivakantie: het weekendje weg

Veel hotels snappen de behoefte om er even tussenuit te gaan. Het aantal weekendaanbiedingen groeit dan ook enorm. Je kunt bijvoorbeeld bij NH-hotels kiezen voor de Weekend Extender; een aanbieding waarbij je twee nachten in een hotel verblijft, elke ochtend lekker ontbijt, de inhoud van de minibar gratis is, en je op zondag tot vijf uur ’s middags nog in je kamer kunt blijven. Daarna kun je heerlijk ontspannen naar huis rijden, onderweg wat eten en thuis een zondagavondje nagenieten van je rustige weekend.

Op weekendjeweg.nl heb je nu iets nieuws: het Mystery Hotel. Wil je je laten verrassen voor je weekendje weg? Kies dan voor de aanbieding met Mystery Hotel. De enige gegevens die je voor het boeken krijgt, zijn de locatie (aan de kust/in de natuur/etc.), de prijs en de omvang van het hotel in de vorm van dehoeveelheid kamers. Pas als je voor het gereduceerde tarief hebt geboekt, krijg je in de reserveringsbevestiging te zien naar welk hotel je gaat. Maak de bevestiging open wanneer je wilt, en houd het zo een echte verrassing!

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een weekendje weg op een luxe bungalowpark, bijvoorbeeld van Landal of Center Parcs. Zoek maar eens op weekendaanbiedingen, dan heb je gelijk een flink overzicht van de mogelijkheden. Ga voor extra luxe en bestel maaltijden bij je bungalow. Zo hoef je helemaal nergens aan te denken en kun je optimaal genieten van je weekendje weg!

Tot slot leent de citytrip zich uitstekend voor een weekendje weg. Vlieg op vrijdag naar een bestemming naar keuze en bezoek in het weekend steden als Milaan, Rome, Parijs, Antwerpen of Berlijn. Ook kun je naar Londen, Düsseldorf, Praag of andere leuke bestemmingen. Vooral in het laagseizoen hoef je hier niet al te veel geld voor neer te tellen en ben je er toch helemaal uit tijdens je weekendje weg.

Afbeelding: Flickr, Osvaldo Zoom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020