Excite

Heerlijke vakantie in vakantiehuisjes Italië

Veel Nederlanders gaan al sinds jaar en dag met de camper of caravan naar Italië. Dat is heel begrijpelijk, want Italië is gewoon een schitterend vakantieland. Toch kan het het overwegen waard zijn om eens te kiezen voor vakantiehuisjes. Vakantiehuisjes zijn namelijk niet alleen comfortabeler, maar vaak ook veel goedkoper. De camper of caravan rijdt namelijk niet voor niets naar Italië: dat verbruikt behoorlijk wat benzine. Bovendien kost het je veel reistijd. Als je een vakantiehuisje huurt, kun je ook net zo goed per vliegtuig naar de plek van bestemming gaan.

Een vakantiehuisje huren in Italië is erg makkelijk te doen via internet. Je kunt dit zelfs makkelijker maken door speciaal op zoek te gaan naar vakantiehuisjes van Nederlanders. Veel Nederlanders hebben een eigen vakantiehuisje in dit prachtige land, en verhuren het in de periode dat ze er zelf niet zijn. De communicatie gaat dan natuurlijk een stuk makkelijker en je kunt vragen stellen die door een Italiaan misschien niet begrepen zouden worden.

Natuurlijk is er dan altijd nog de prijs: veel mensen denken onterecht dat het huren van vakantiehuisjes in Italië erg duur is. Dat is niet waar. Wat wel belangrijk is, is dat je een huisje huurt op de maat van je gezelschap. Als je met vier mensen bent, dan betaal je per persoon natuurlijk veel meer voor een huisje voor zes personen, dan voor een huisje voor vier personen. Als je hier echter een beetje op let, kun je voor de prijs van een magere hotelkamer ook gewoon een vakantiehuisje huren.

Afbeelding: Flickr account the bbp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020