Excite

Hier boek je een vliegticket naar Brazilië

Een vliegticket naar Brazilië, waar boek je die het best? Meer over vluchten naar het grootste land van Zuid Amerika lees je in dit artikel. Wie wil er tegenwoordig niet meer naar Brazilië? Met het WK voetbal in 2014 en de Olympische Spelen van 2016 heeft het land zichzelf echt op de kaart gezet. Meteen boeken dus!

Wil je carnaval in Rio de Janeiro vieren? De oerbossen in het Amazonegebied ontdekken? De koelere gebieden en pampa’s van het zuiden ontdekken? Of misschien wil je wel het historisch rijke gebied Minas Gerais bezoeken. Brazilië heeft echt voor alle toeristen genoeg te bieden om een fantastische vakantie te hebben. Van historie, natuur en natuurlijk sport: alles kan in het grootste land van Zuid Amerika. En met een vliegticket naar Brazilië met een directe vlucht vanaf Schiphol is je reis nog leuker!

Rio de Janeiro

Omdat Brazilië zo groot is, is het goed om voor je reis goed na te denken over de stad waar je heen wilt vliegen. Een vliegticket naar Brazilië is namelijk vrij kostbaar. Omboeken brengt alleen maar meer (onnodige) kosten met zich mee.

Wil je naar Rio de Janeiro? Het is de stad bekend van de Copacabana, het enorme beeld van Christus de Verlosser, maar ook van de arme sloppenwijken de ‘favelas’ en het uitbundige carnaval. Naar ‘Rio’ vlieg je als je geluk hebt rechtstreeks met KLM vanaf Schiphol. De meeste vluchten hebben echter één overstap. De prijs verschilt weinig, maar even de benen strekken op een vlucht van 15 uur is natuurlijk geen straf. De beste deals voor een vliegticket naar Brazilië naar Rio de Janeiro vind je bij KLM, Air France, Alitalia of United Airlines.

Hoofdstad Brasilia

Wil je hoofdstad Brasilia ontdekken? Ook dat kan vanuit Schiphol. Helaas zul je dan in Brazilië vaak een extra landing moeten maken. Een ticket naar Brasilia boek je bij de nationale vliegmaatschappij van Brazilië TAM. Ook KLM biedt tickets voor een goede prijs en in sommige gevallen met slechts één overstap.

São Paulo

Een bezoek aan Brazilië is niet compleet zonder een kijkje te nemen in de grootste stad van Zuid Amerika São Paulo. Hoeveel mensen er precies wonen is onbekend, maar vermoedelijk ligt het aantal rond de 30 miljoen. De stad is het kloppende economische hart van het land en daarom goed bereikbaar met vliegtickets naar Brazilië, zoals met TAM, KLM, Iberia of Air France.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020