Excite

Hoogste restaurant ter wereld nu ook in Dubai

In Dubai zijn al een aantal ‘de allerhoogste ... van de wereld’ te vinden, maar een restaurant in die categorie was er tot nu toe nog niet. Daar is verandering in gekomen: At.moshpere heeft namelijk zijn deuren geopend op de 122e verdieping van de Burj Khalifa-toren.

Dit betekent dat het restaurant op een respectabele hoogte van maar liefst 422 meter te vinden is. Hiermee is het nu het allerhoogste restaurant ter wereld. Natuurlijk bestaat er altijd een kleine kans dat er een restaurant komt dat nog hoger zit; de Burj Khalifa-toren waar dit restaurant in zit is namelijk maar liefst 828 meter hoog en er is dus nog veel meer ruimte. Met deze hoogte is de Burj Khalifa de allerhoogste toren ter wereld.

Maar, voor wie van een lekker hapje houdt is ook de 422 meter hoogte al behoorlijk indrukwekkend. Tel daarbij nog een van de meest internationale, luxe menukaarten bij op en je weet zeker dat je kunt genieten van een geslaagde maaltijd. In het restaurant is ruimte voor 210 gasten; je kunt er desgewenst dus ook een feestje vieren. Reserveren kan nu al, maar houd er wel rekening mee dat At.mosphere een restaurant is waarin het niet chic is om om prijzen te vragen. Je kunt dus maar beter wel een goed gevulde portemonnee mee nemen!

Afbeelding: Flickr account mckaysavage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020