Excite

Zoek je een hostel in Amsterdam?

Wanneer je een overnachting in Amsterdam wilt boeken, heb je natuurlijk de mogelijkheid om een kamer in een hotel te reserveren. Maar weet je al (bijna) zeker dat het van slapen toch weinig gaat komen tijdens je weekendje in de hoofdstad, dan kun je net zo goed een hostel zoeken in Amsterdam.

StayOkay Vondelpark

Gelegen in - ja, je hoort het goed, in - het Vondelpark vind je het StayOkay hostel. Het StayOkay Vondelpark maakt deel uit van de hostelketen HI (Hostelling International). Je kunt dus kamers van degelijke kwaliteit verwachten. Naast de bekende slaapzalen biedt het StayOkay ook twee- en vierpersoonskamers aan. Mocht je dus wat meer behoefte hebben aan privacy, dan kun je hier prima terecht.

The Flying Pig hostels

Niet één, maar twee vestigingen zijn er van The Flying Pig in Amsterdam: Uptown en Downtown. The Flying Pig Downtown is gelegen in hartje centrum van Amsterdam, namelijk op de Nieuwendijk, niet ver van shopwalhalla, de Kalverstraat en Magna Plaza. Ook ben je vanuit 'Downtown' binnen no-time op Amsterdam Centraal Station.

Zit je liever in een rustiger buurt van Amsterdam? Dan kun je naar The Flying Pig Uptown, gelegen in de chique buurt Oud-Zuid aan de Vossiusstraat. De kamers in beide vestigingen betreffen slaapzalen en aangezien The Flying Pig hostels erg populair zijn bij backpackers, zul je genoeg leuke mensen ontmoeten voor het slapengaan.

Aivengo Youth Hostel

Heb je het niet zo met blowende buitenlanders? Dan is het Aivengo Youth Hostel meer wat voor jou. Dit is een drugsvrij hostel dat ook nog eens bijzonder leuk is ingericht. Elke slaapzaal herbergt twintig bedden en er zijn ook speciale slaapzalen voor alleen vrouwen. Voor het ontbijt moet je echter wel de deur uit, maar dat moet gezien de centrale locatie van het hostel geen probleem zijn.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hostels in Amsterdam dan alleen de selectie hierboven. Voor een compleet overzicht en om gelijk je hostel te boeken, ga je naar hostelworld.com of booking.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021