Excite

Hostel in hartje Amsterdam

Zoek je een hostel in Amsterdam? Er zijn genoeg opties waar je uit kunt kiezen en vele hostels liggen in het centrum van de stad.

 

Een heel goed hostel is het Stay Okay hostel. Dit hostel heeft internationale bekendheid. Het hostel is één van de grootste en modernste van Amsterdam en jaarlijks komen er zo'n 75.000 mensen naar het hostel. Het is gelegen bij het Vondelpark, vlakbij alle bekende bezienswaardigheden. Er zijn gedeelde kamers, maar ook privékamers. Ook is er een lounge en heb je een lekker ontbijtbuffet bij een overnachting.

 

Vlakbij Centraal Station en de Wallen heb je Flying Pig Downtown Amsterdam. Er is een bar waar drie keer per week optredens plaatsvinden. Ook is er nog een nightlounge waar je de hele nacht lekker kunt ontspannen. Ook kun je gratis films huren en een spelletje op de pooltafel doen. Dankzij de ligging zijn bekende bezienswaardigheden van Amsterdam op loopafstand.

 

Een andere plek waar je goedkoop kunt overnachten is Intersail. Dit is een drijvend hostel, wat dus echt bij de sfeer van Amsterdam past. Er zijn cabines waar je in kunt overnachten. Ook is er een gezellige salon waar je terecht kunt voor een drankje. Natuurlijk is er ook een ontbijtbuffet om je dag goed te beginnen. Het centrum is op loopafstand en je kunt dus gemakkelijk bij bezienswaardigheden komen.

 

Amsterdam kent veel bijzondere hostels voor een goedkope overnachting. De meeste zijn gelegen in het centrum. Vooraf reserveren wordt wel aangeraden, maar is niet altijd noodzakelijk. Doe dit wel op dagen van festiviteiten, zoals Koninginnedag of de Gay Pride. Het is dan erg druk in Amsterdam en de kans dat hostels zijn volgeboekt is erg groot.

 (photo © Leo Setä)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021