Excite

Plezier in een hostel in Barcelona centrum

Kijk jij ook wel eens met enige afgunst naar die collega of vriend die regelmatig leuke reisjes maakt? En vraag je af waar zij het van doen? Dan moet je misschien toch zelf eens rond gaan kijken, want het idee dat reizen duur moet zijn, is echt niet meer van deze tijd. Weet je wat een hostel in Barcelona centrum kost? Soms nog niet eens een tientje! Daar kan geen enkele overnachting tegen op!

 

Het goedkoopste hostel in Barcelona centrum is Equity Point Centric. Een overnachting in dit hostel begint bij €8. En dan zit je niet zomaar ergens; niet alleen zit je in het centrum van de stad, ook zit je in het hostel dat in 2010 nog een kwaliteitsprijs heeft gewonnen. Het is een modern gebouw op een prima locatie. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn schoon en er is internet. Wat wil je nog meer?

 

Iets duurder, maar nog onder de €10 per nacht is Alberg Pere Tarres. Ook dit hostel ligt in Barcelona centrum. Het is eigenlijk een jeugdherberg en ontmoetingsplek voor reizigers. Bij de kosten inbegrepen is een lekker ontbijt. Bovendien mag je gebruik maken van het terras, internet, wifi en de keuken. Ook kun je een goedkope picknick scoren, om die ergens anders te nuttigen. De jeugdherberg Alberg Pere Tarres ligt lekker dicht bij het centrum en met de bussen en metro voor de deur kun je ook binnen no time bij elke bezienswaardigheid buiten het centrum komen. Gemak ten top, voor een superlage prijs!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021