Excite

Zoek jij een hostel in Barcelona?

Goedkoop overnachten in Barcelona kan in een hostel. En gelukkig heeft Barcelona heel erg veel hostels waar je kunt verblijven.

Heel centraal gelegen is bijvoorbeeld Sun & Moon Hostel. Dit hostel is gelegen bij de Ramblas en daardoor op loopafstand van veel bekende bezienswaardigheden. Het hostel heeft kamers voor zes tot acht mensen, maar er zijn ook privékamers met een privébadkamer. De prijzen van het hostel zijn erg redelijk en je kunt er goedkoop overnachten.

Een ander hostel bij de Ramblas is Hostal Miramar. Dit is een familiehostel en hierdoor hangt er een hele gemoedelijke sfeer. Het hostel heeft één- tot vierpersoonskamers met centrale verwarming en een koelkast.

Vlakbij Parc Güell en de Sagrada Familia vind je het Arian Youth Hostel. Er zijn kamers met stapelbedden van goede kwaliteit. In de kamers zijn kluisjes beschikbaar, zodat je je spullen veilig kunt opbergen. Het is niet toegestaan om dronken te zijn in het hostel. Ook is het verplicht vooraf te boeken.

Dit zijn slechts drie hostels in Barcelona, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Veel hostels willen dat je vooraf boekt. Dit is sowieso aan te raden, ook wanneer het niet verplicht is. Immers is Barcelona een geliefde stad bij toeristen en de kans dat hostels al zijn volgeboekt is aanwezig. Je kunt bij veel hostels via de website reserveren, maar telefonisch is ook vaak een optie.

(photo © Bert K)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020