Excite

Hostel in bijzonder Barcelona

Als je overnacht in een hostel in Barcelona, dan is er meer geld over om de bezienswaardigheden in de stad te bekijken of om heerlijke tapas te eten. Een hostel is immers vaak veel goedkoper dan een hotel.

De meeste hostels vind je in de wijk Barrí Gothic. Dit is vlakbij veel bekende bezienswaardigheden van Barcelona. Ook heb je er wel wat metrostations, zodat je gemakkelijk naar andere locaties in de stad kunt. Ook bij de Ramblas kun je enkele hostels vinden die erg voordelig zijn en veel goede kwaliteit hebben.

Wanneer je in een hostel verblijft, dan kun je veel meer geld besteden aan Barcelona. Er zijn bijvoorbeeld prachtige musea, zoals het Dalí museum. Hier vind je een mooie verzameling van de werken van kunstenaar Dalí. Ook leuk is om verschillende bezienswaardigheden te bekijken, zoals de Sagrada Familía of het Gaudí Park, twee ontwerpen van Gaudí. Het kost wat geld om naar binnen te mogen, maar dan krijg je er ook wat voor terug.

Zoek je een hostel? Reserveer dan altijd op tijd. De hostels in Barcelona zijn zeer geliefd en mensen gaan er maar wat graag heen. Zeker in het hoogseizoen zijn de hostels vaak volgeboekt. Er zijn hostels met privékamers, maar vaak heb je ook gedeelde kamers. Je betaalt dan per bed en niet per kamer. De badkamers zijn ook gedeeld. Juist hierdoor zijn de hostels erg voordelig. let ook goed op, want sommige hostels hebben een minimum of maximumleeftijd. Op internet kun je overzichten vinden van hostels in Barcelona en eventueel meteen een overnachting boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020