Excite

Hostel in het mooie Brussel

Brussel is een mooie Belgische stad met erg veel bezienswaardigheden. Het is dan ook logisch dat mensen er vaak een paar dagen voor nodig hebben om alles te bekijken. Wil je ergens goedkoop overnachten? Kies dan voor een hostel in Brussel.

Hostel Grand Place is een hostel dat in het centrum ligt. Het ligt slechts 20 meter van het Grand Place vandaan en je hebt dus alle bezienswaardigheden op loopafstand. Het hostel heeft privékamers met privébadkamers en de prijs is erg redelijk. Ook kun je een gratis stadsmap krijgen.

Een ander hostel is het Sleep Well Hostel. Ook dit hostel ligt midden in het centrum van Brussel. Het is een gezellig en goedkoop hostel en alle bezienswaardigheden zijn in de buurt. Je kunt op een gedeelde slaapzaal liggen en betaalt dan alleen voor het bed. Natuurlijk zijn er voldoende sanitaire voorzieningen.

Ook interessant is het Auberge de Jeunesse des 3 Fontaines. Dit hostel ligt tien minuten rijden met de metro vanaf het centrum vandaan. Ideaal wanneer je in een wat rustigere omgeving wilt verblijven. Er zijn kamers met twee, vier of vijf bedden. Je kunt een privékamer krijgen of een gedeelde.

Brussel is een prima stad met voldoende hostels voor een goedkope overnachting. Het makkelijkste is om je hostel vooraf te boeken, bijvoorbeeld op het internet. Het is mogelijk om op de bonnefooi bij een hostel binnen te lopen. Pas hier echter wel voor op tijdens het hoogseizoen. De kans is dan groot dat alles al vol zit.

(photo © Erasmushogeschool)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020