Excite

Lekker slapen in een hostel in den haag

Het Binnenhof, Spuistraat, het Vredespaleis, een bezoekje aan de Tweede Kamer of de vele winkels en musea. Den Haag is een vorstelijke stad. Niet alleen omdat de Koningin hier haar paleizen heeft, maar ook vanwege de vele attracties en mooie gebouwen die de stad rijk is. Met haar eeuwenoude architectuur is Den Haag een historische stad waar je zeker even langs moet gaan, als je geïnteresseerd bent in het ontdekken en het zelf ervaren van de Hollandse geschiedenis.

Den Haag beschikt over heel veel hotels waar je heerlijk tot rust kan komen. Wil je liever niet al te veel geld spenderen aan een bed? Boek dan een kamer in een hostel in Den Haag. Er zijn vele hostels in Den Haag centrum en omgeving te vinden waar je voor een zeer schappelijk prijsje terecht kan. Heb je liever wat privacy, dan ben je gelukkig niet alleen beperkt tot een slaapzaal, maar kun je ook gemakkelijk een tweepersoonskamer boeken. Deze zal iets duurder zijn, maar je weet in ieder geval zeker dat je aan je nachtrust toekomt zonder last te hebben van je buurman.

Het leuke van Den Haag is dat je niet alleen beperkt bent tot de regeringsgebouwen. Voor wat frisse lucht, een duik in de zee of een stevige wandeling kun je prima terecht op het strand van Scheveningen. Op slechts een kwartiertje afstand met de tram ben je in één zit in een totaal andere omgeving. Heb je genoeg gewandeld, dan kun je heerlijk boten gaan spotten in de haven van Scheveningen om tot slot de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd in een van de vele visrestauranten.

Den Haag is zeker de moeite waard voor een bezoekje, dus boek gauw een hostel en reis af naar de Hofstad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021