Excite

Budgettrip: Hostel in Gent

Als je denkt aan een mooie Belgische stad om lekker een weekendje of een weekje te blijven, dan is Gent een voor de hand liggende keuze. Gent is gezellig, mooi en er is van alles te beleven. Bovendien vind je zo een hostel in Gent, want daar zijn er meerdere van. Wij hebben vast een aantal aantrekkelijke opties voor je op een rijtje gezet.

 

Het eerste hostel in Gent ligt midden in het oude stadscentrum, waar je kunt zien welke belangrijke plek Gent in onder meer de Middeleeuwen in België heeft ingenomen. Het gaat om hostel De Draecke, een hostel waar je voor minder dan €20 per nacht kunt verblijven en voor ongeveer een tientje een avondmaal kunt gebruiken. Dankzij de ligging in het centrum, heb je goede toegang tot het openbaar vervoer. Prettig, want dan kun je gemakkelijk de stad doorreizen.

 

Een ander gezellig hostel in Gent is Hostel 47. Hier kun je lekker goedkoop logeren, zonder dat je inlevert op comfort of gemak. Het hostel is lekker trendy en ligt aan de rand van het historische centrum. Er zijn volop gemeenschappelijke ruimtes te vinden en je zit op loopafstand van het openbaar vervoer. Ook met de overige faciliteiten zit het wel goed: gratis ontbijt, gratis internet, gratis wifi, leuke stadstuin en voldoende toeristische informatie beschikbaar, voor als je even wat meer wilt weten over Gent of de omgeving!

 

Zoek je geen hostel in Gent maar in een andere Belgische stad? Kijk dan even rond op internet, het zal je verbazen hoeveel keuze er is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021