Excite

Kies voor een hostel in Londen

Hostel in Londen

Londen is best een dure stad. Logisch dus dat je geld wilt besparen op een overnachting. Kies daarom voor een hostel en geen hotel. Dan heb je al een overnachting van een paar tientjes per nacht. Vaak deel je een kamer met andere reizigers. Dit betekent dat je per bed betaalt. De badkamers zijn vaak gedeeld en er zijn meestal wel kluisjes aanwezig. Hier zie je alvast een paar hostels die er in Londen liggen. Natuurlijk zijn er nog veel meer. Op internet kun je hele overzichten vinden.

Phoenix Hostel

Het Phoenix Hostel ligt aan de rand van Regents Park, op loopafstand van de London Zoo. Het is geen groot hostel, met 10 kamers en in totaal 38 bedden. Juist omdat het zo klein is, hangt er een fijne, gemoedelijke sfeer. Ook zijn er zeven badkamers, met warme douches en heb je de mogelijkheid je kleren te wassen. Een overnachting heb je hier al vanaf ongeveer 20 euro.

Clink78

Clink78 is een hostel dat erg centraal ligt in King’s Cross. Je hebt veel bezienswaardigheden op loopafstand. Elk bed heeft een eigen kluisje, nachtlampje en opbergruimte. Ook is er een gezellige lounge waar je terecht kunt. Je kunt er al overnachten voor zo'n 23 euro per nacht. Let wel op: als je met kinderen reist die jonger dan tien zijn, dan moet je een gehele slaapzaal afhuren of een privékamer boeken. Dit voor de veiligheid van het kind. Ook moet je wel een paspoort of ID-kaart bij je hebben wanneer je in wilt checken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021