Excite

Hostel in Londen? Kies het sfeervolle centrum!

Londen is een plek waar je van alles kunt beleven. Deze stad aan de Theems is al eeuwenlang de hoofdstad van het Britse rijk en beschikt over prachtige historische gebouwen, zoals Buckingham Palace. Ook is Londen een waar winkelwalhalla en heeft het een trendy uitgaansleven.

Maar voor vertrek moet je eerst een goed hostel vinden. Een hostel in Londen in het centrum kan je zoeken op het internet. Hostelbookers.com is een website met een breed aanbod van hostels in de Britse stad. Andere opties zijn Hostelworld.com en Hostelsclub.com.

Een hostel in Londen, ook in het centrum, vind je vanaf twintig euro per nacht. Maar je kunt de prijs van een kamer reduceren door concessies te doen. Zo kost een bed op een gedeelde slaapzaal slechts tien euro. Ook kan je een kamer met gedeelde sanitaire voorzieningen boeken.

Londen is te bereiken per trein, auto en vliegtuig. Prijsvechters vliegen vaak op Londen en brengen je binnen een uur naar de Engelse stad. Kijk wel op welke luchthaven je landt, want Londen heeft er vijf. Van daaruit word je per trein, taxi of bus naar de stad gebracht. Je kunt ook een auto huren. Voor meer informatie over de Londense luchthavens: check Airportdesk.nl. En wil je meer over de stad weten: zie Visitlonden.com.

Met de Londen Pass (meer informatie op Londonpass.com) krijg je korting op meer dan 55 bezienswaardigheden, waaronder Westminster Abbey en de Tower of Londen. Je kunt de London Pass opwaarderen met een kaart voor het openbaar vervoer, zodat je tijdens je vakantie ongelimiteerd met de bus of metro kan reizen. Zo kom je niet alleen snel bij de populaire bezienswaardigheden, je hoeft er ook niet in de rij te staan. Bovendien krijg je korting bij verschillende cafés en restaurants.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021