Excite

Hostel Londen: goedkoop slapen

Hostel in Londen: goedkoop

Londen is een prachtige, maar zeer dure stad. Een maaltijd is vaak al best prijzig en winkelen maakt je portemonnee ook erg leeg. En wat dacht je van al die entrees voor musea en bekende bezienswaardigheden? Je geld vliegt weg. Als je dan ook nog een dure overnachting hebt, ben je helemaal veel geld kwijt. Kies daarom voor een hostel. Hostels staan erom bekend dat ze erg voordelig zijn, want je betaalt vaak voor een bed en niet een kamer.

Ligging van de hostels

Veel goedkope hostels in Londen liggen in de buurt van Paddington Station. Dat is een ideale locatie, aangezien je vanaf hier overal gemakkelijk kunt komen. Ook rond het Hyde Park zijn veel goedkope overnachtingsmogelijkheden te vinden. Uiteraard zijn er ook in andere wijken hostels, maar hier vind je er in het algemeen veel minder bij elkaar.

De kamers

In het algemeen heb je bij de hostels in Londen grote slaapzalen, vaak met stapelbedden. Doorgaans zijn er gedeelde badkamers aanwezig. In veel hostels heb je een kluisje waar je waardevolle spullen in kwijt kunt, maar dit is niet overal het geval.

Vergelijk hostels

Op internet kun je hostels in Londen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Kijk goed naar de prijs, maar onthoud dat het goedkoopste hostel niet altijd het beste is. Controleer dus ook de ligging en de faciliteiten. Op internet kun je de verschillende hostels goed met elkaar vergelijken. Vooraf reserveren is wel verstandig, maar niet in ieder hostel noodzakelijk. Houd er wel rekening mee dat de beste hostels vaak al snel zijn volgeboekt in het hoogseizoen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021