Excite

Vind een goed hostel in Londen

Londen is een dure stad, maar dat betekent niet dat je overnachting ook duur moet zijn. Wanneer je in een hostel slaapt, bespaar je op de kosten. Zoek daarom een hostel in Londen waar je kunt overnachten. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Ga bijvoorbeeld naar Hostel 639. Dit hostel heeft kamers voor acht personen en je kunt kiezen voor een gemengde kamer of eentje met alleen mannen of vrouwen. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer en douche. Er zijn ook kamers beschikbaar voor twee of vier personen. Ook de ligging is ideaal: nog geen tien minuten van Notting Hill vandaan.

Phoenix Hostel is een ander hostel in Londen. Dit ligt vlakbij de London Zoo. Er zijn kamers voor 2, 4, 6 en 8 mensen beschikbaar. Ook is er een bar en een restaurant aanwezig waar je terecht kunt om iets lekkers te eten. In het hostel kun je alleen overnachten als je tussen de 18 en 35 jaar bent.

Ook leuk is Acacia Hostel. Dit hostel ligt op loopafstand van de bekendste bezienswaardigheden van Londen. Elke kamer heeft twee tot acht bedden en er zijn badkamers te vinden op iedere verdieping. Ook is er een restaurant aanwezig en een lounge ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen.

Dit zijn slechts drie hostels die je in Londen kunt vinden. Er zijn er echter nog veel meer waar je terecht kunt. Op internet kun je een behoorlijke selectie vinden, maar het is ook mogelijk om gewoon op de bonnefooi een hostel binnen te wandelen.

(photo © damo1977)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020