Excite

Hostel in Maastricht? Slaap in het centrum

Maastricht ligt fraai gelegen aan de rivier de Maas en is de hoofdstad van Limburg. De stad ligt wel degelijk in Nederland, maar heeft zijn eigen Bourgondische en Limburgse cultuur, waardoor een stedentrip deels als een korte vakantie in het buitenland zal aanvoelen. Laat je verrassen door dit mondaine stukje Limburg en vind een goedkope overnachting. Zoek daarom naar een hostel in Maastricht in het historische centrum.

Een hostel in Maastricht, ook in het centrum, vind je door op het internet te zoeken. Er zijn speciale websites die alle accommodaties en de scherpe aanbiedingen voor je op een rij zetten. Je kunt terecht op sites zoals Hostelsclub.com, Hostelworld.com, Hostels.com, Europeanhostels.com en Stayokay.com. Specifieke toeristische informatie over Maastricht zelf vind je op VVVmaastricht.nl.

Guesthouse Maastricht bevindt zich midden in het historische centrum van de Limburgse stad, maar krijgt op het internet ook goede beoordelingen voor zijn service, medewerkers en prijsklasse. Met een kamer in dit hostel kan je het geld voor een dure hotelkamer in je zak houden en tóch op een betrouwbare plek overnachten. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen, zoals een lekker diner in één van de vele restaurants aan de boulevard.

Stayokay Maastricht ligt iets buiten het centrum, maar wel aan de oever van de Maas. Het ligt vlakbij de bekende musea, winkelgebieden en restaurants. Bovendien stoppen er drie buslijnen voor het hostel die je snel naar alle plekken in de stad vervoeren. Stayokay Maastricht beschikt over een bar, restaurant, ontbijtgelegenheid, gratis internet, lockers om je spullen in op te bergen en een fietsenverhuur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021