Excite

Hostel Maastricht centrum: de beste deal!

Je wilt graag voordelig overnachten in een hostel. Maastricht centrum is je favoriete locatie: gaan deze twee samen? Oftewel: kun je ook in hartje Maastricht voor een lage prijs overnachten? Ja hoor! Bijvoorbeeld in de volgende hostels!

Als eerste is er hostel Stayokay Maastricht. Dit hostel ligt aan de Maasboulevard, in het hartje van het centrum. Het Onze Lieve Vrouweplein ligt op loopafstand van het hostel. Verwacht in Stayokay geen muffe bedoeningen, want het is lekker fris, modern en erg gastvrij. Je kunt hier terecht in één van de 36 kamers. De kamers zijn bedoeld voor vier, vijf of zes personen. Eventueel kun je ook zo’n kamer boeken voor twee personen, maar dat is alleen afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ook Oh Là Là Mosae is een heel goede optie. Dit hostel ligt op vijf minuten lopen van de Grote Markt. Alle kamers hebben een eigen wastafel én een badjas met slippers. Als je wilt kun je zelf soep en thee en koffie maken in je kamer.

Het grote voordeel van dit hostel in Maastricht centrum is dat het op korte afstand ligt van alle bezienswaardigheden. Je kunt echt genieten van het bruisende karakter van de stad. Of je nu even lekker bij een restaurantje wilt blijven hangen, wilt genieten van de boten die over de Maas varen of de verschillende bezienswaardigheden van Maastricht wilt bekijken: je bent er steeds binnen no time. Zo haal je echt het maximale uit je vakantie, terwijl je er lang niet de hoofdprijs voor betaalt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker aromano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020