Excite

Waar vind je een hostel in Milaan?

Een hostel is de ideale manier om goedkoop te overnachten. Je kunt ook een hostel in Milaan vinden, om zo voor een goedkopere prijs de stad te ontdekken. Er zijn meerdere hostels te vinden.

Vijf minuten lopen van Corso Buenos Aires vind je Hostel California. Ook ligt het ongeveer tien minuten van centraal station vandaan. Erg handig, want hierdoor kun je overal gemakkelijk komen. Je betaalt in het hostel voor een bed en niet voor een kamer. Op iedere verdieping zijn gedeelde toiletten en douches te vinden. Het hostel biedt een goedkope overnachting in Milaan aan.

Je kunt ook naar Hostel 3 gaan. Dit hostel ligt in de Bovisa area, vlakbij een universiteit en ziekenhuis. Er is dus ook een metrostation aanwezig zodat je gemakkelijk naar andere plekken in de stad kunt gaan. Het hostel heeft een fijne sfeer en biedt slaapplekken tegen een redelijke prijs.

Ook bij Rent Room Zara kun je goed terecht. Hier kun je goedkoop een kamer huren. Het hostel is gelegen in het centrum van de stad en er is een metrostation vlakbij. Ook ligt het hostel in de buurt van discotheek Alcatraz. Uitgaansgelegenheden heb je er dus in de buurt. Er is een ontbijtbuffet aanwezig.

Milaan is een stad waar je goed kunt shoppen. Bespaar dus geld voor een overnachting in een hostel, zodat je meer geld hebt om te winkelen. Je kunt de verschillende hostels op internet met elkaar vergelijken. Wel wordt aangeraden om vooraf te boeken. Milaan is een geliefde stad en de goedkope hostels zitten dan ook snel volgeboekt.

 (photo © mike flem)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020