Excite

Vind je hostel in New York

Hostel New York levert als zoekterm al een enorme hoeveelheid betaalbare slaapadressen op. Het is dan ook een uitstekend idee om in New York te slapen in een hostel. Vaak slaap je zelfs midden in het centrum voor een zeer lage prijs. Meer dan een paar tientjes hoef je tijdens je verblijf in New York niet uit te geven voor een overnachting. Zo houd je meer geld over om de rest van de stad te verkennen - en natuurlijk om te winkelen en uit te gaan.

Je hostel in New York boek je al vanaf een tientje per nacht. Daarvoor krijg je meer dan je verwacht. Bij veel hostels, ook in New York, zit namelijk het ontbijt bij de prijs inbegrepen. Soms heb je zelfs gratis draadloos internet waar je gebruik van kunt maken. Dat maakt je bezoek aan New York gelijk een stuk betaalbaarder.

Zoek je je hostel in New York dan loont het soms ook om te zoeken op jeugdherbergen. Deze vallen namelijk onder hetzelfde en het wijzigen van je zoekterm levert vaak net even andere resultaten op. Zo kun je je perfecte hostel in New York nooit over het hoofd zien.

Op websites als hostelworld.com vind je ook voor New York veel hostels bij elkaar. Vanaf vijftien euro boek je al een kamer met gratis draadloos internet, gratis koffie en thee en zelfs een gratis kluisje. Als je denkt dat je dan op een slechte locatie zit, dan heb je het mis: op drie huizenblokken van dit New York hostel vind je Central Park al.

Bij het boeken van je hostel in New York moet je er wel rekening mee houden dat je natuurlijk niet de meest superdeluxe kamer ter wereld krijgt, of misschien wel een kamer deelt of op een slaapzaal terecht komt. Ben je een lichte slaper, neem dan oordopjes mee. Heb je alles voorbereid, dan kun je alvast rondkijken voor je hostel in New York. Binnenkort kun je deze wereldstad verkennen vanuit een zeer betaalbare slaapplaats.

 (photo © S J Pinkney)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020